Adjective Worksheet With Answers

Adjective Worksheet With Answers

Identify the adjectives

1). The new movie starts tomorrow.

  1. movie
  2. starts
  3. new
  4. tomorrow
Answer: new

2). We ordered a large pizza for lunch.

  1. lunch
  2. large
  3. for
  4. ordered
Answer: large

3). Bob and Jack are good friends.

  1. good
  2. friends
  3. are
  4. Bob, John
Answer: good

4). There is a scary spider in my room.

  1. There
  2. scary
  3. spider
  4. room
Answer: scary

5). The red bird flew towards the sky.

  1. bird
  2. flew
  3. sky
  4. red
Answer: red

6). A rocket is faster than a plane.

  1. rocket
  2. faster
  3. than
  4. plane
Answer: faster

7). What an adorable hat she is wearing!

  1. adorable
  2. hat
  3. what
  4. wearing
Answer: adorable

8). She is a few inches taller than me.

  1. few
  2. inches
  3. taller
  4. me
Answer: taller

9). Sirius is the brightest star in the sky.

  1. Sirius
  2. brightest
  3. star
  4. sky
Answer: brightest

10). The bus passes through a long tunnel.

  1. bus
  2. through
  3. tunnel
  4. long
Answer: long

Adjective Worksheet With Answers
Adjective Worksheet With Answers

Download pdf: Click Adjective Worksheet With Answers pdf