Preposition Worksheet With Answers

Preposition Worksheet With Answers

1). Sarah is traveling ___ London.

  1. at
  2. in
  3. to
  4. of
Answer: Sarah is traveling in London.

 

2). She is playing ___ the garden.

  1. of
  2. at
  3. in
  4. on
Answer: She is playing in the garden.

 

3). John walked out ___ the room.

  1. of
  2. at
  3. to
  4. in
Answer: John walked out of the room.

 

4). There is a lot ____ sugar.

  1. on
  2. off
  3. as
  4. of
Answer: There is a lot of sugar.

 

5). Tom rides the car ___ work.

  1. under
  2. to
  3. at
  4. in
Answer: Tom rides the car to work.

 

6). My sister lives ____ America.

  1. in
  2. on
  3. at
  4. to
Answer: My sister lives in America.

 

7). My son wakes up ___ 8 o’clock.

  1. to
  2. on
  3. in
  4. at
Answer: My son wakes up at 8 o’clock.

 

8). Ravina is good ___ dancing.

  1. for
  2. on
  3. in
  4. at
Answer: Ravina is good at dancing.

 

9). I am fond ___ eating rice.

  1. from
  2. as
  3. of
  4. for
Answer: I am fond of eating rice.

 

10). The cafe is ___ the supermarket.

  1. above
  2. for
  3. up
  4. next
Answer: The cafe is above the supermarket.

 

11). My father is ___ his office.

  1. in
  2. on
  3. at
  4. of
Answer: My father is in his office.

 

12). My teacher is ___ Mumbai.

  1. of
  2. on
  3. for
  4. from
Answer: My teacher is from Mumbai.

 

13). She works ___ a great compnay.

  1. on
  2. under
  3. for
  4. off
Answer: She works for a great compnay.

 

14). It’s 10 o’clock ____ the morning.

  1. for
  2. on
  3. in
  4. at
Answer: It’s 10 o’clock in the morning.

 

15). Rohan was born ____ 2014.

  1. on
  2. in
  3. at
  4. from
Answer: Rohan was born in 2014.

 

 

Preposition Worksheet With Answers
Preposition Worksheet With Answers